Procesarea naturală a cafelei de specialitate San Rafael îți oferă o cafea cu gust intens și o experiență de neuitat. Prăjirea perfectă îi dezvăluie optim aromele și o pregătește pentru cele mai pretențioase cești.
Cafea cultivată în San Rafael la altitudinea 1.100 m.
Arome: caramel, prune uscate, cacao.
Gust: castane, cacao, struguri, caramel.
Prajire MEDIE (nivel 3 din 7)
Clasică & dulce.
San Rafael – 81 pct
28,00 lei – 72,00 lei
Când spui cafea aproape instant îți apare în minte numele de Brazilia. Noi vrem ca de acum înainte să îți apară și numele Minas Gerais – o zonă cunoscută pentru calitatea cafelei și pentru originile surprinzătoare.
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Greutate | 600g, 400g, 200g |
Măcinare | boabe, french press, filtru, espresso, ibric |
Cofeina | cu cofeina |
Continent | America de sud |
Decorticare | naturală |
Tara | Brazilia |