Intră în clubul iubitorilor de cafea de specialitate, abonează-te la newsletter-ul nostru și îți promitem că îți trimitem numai vești și povești din lumea cafelei, discounturi și reduceri, oferte create special pentru tine.

Mă abonez:

* indicates requiredSunt de acord ca Pasha Cafe SRL, cu sediul în Corbeanca, strada Speranței 17 A, Ilfov, România, să prelucreze datele mele personale în următoarele tipuri de comunicare:


Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o simplă notificare către Pasha Cafe la adresa cafea@pashacafe.ro.

Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). În cazul în care consimțământul va fi revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile arătate anterior.

Folosim Mailchimp în campaniile de marketing. Abonându-vă, sunteți de acord ca aceste date sa fie transferate pe această platformă pentru procesare. Aflați mai multe despre politicile și practicile Mailchimp.