Modalitati de livrare

Comenzile se livrează prin curier sau pot fi preluate din Coffee Station Corbeanca, o combinație lucrativa între atelier de prelucrare a cafelei, espresso bar si terasa.

Costuri curier:

  • Curier Bucuresti – 12 ron
  • Curier provincie – 17 ron
De îndată ce comanda ta e plasată, Alexandra începe s-o ambaleze. Comenzile de până la 2 kg sunt ambalate în plicuri cu bubble wrap, iar cele de 2 kg+ în cutii de carton potrivite. In cazul in care comanda ta a ajuns la noi înainte de ora 16 (într-o zi lucrătoare de marți pana vineri), va pleca în aceeași zi pentru a ajunge la tine cât de repede (adică a două zi sau în următoarea zi lucrătoare).

Pentru noi, prospețimea cafelei este foarte importantă si astfel ținem un stoc echilibrat de cafea prajita, sa nu îmbătrânească fără sens. Uneori se poate întâmpla sa nu fie pe stoc acel sortiment de cafea pe care l-ai comandat si il punem pe lista de prajire de a doua zi cand il vom si expedia catre tine, astfel il vei primi cel mai probabil a treia zi (in funcție de cat de aglomerat este sezonul de livrari pentru firma de curierat).

Lunea este zi completa de prăjit cafea și asta cere focus maxim în prăjitorie iar la Coffee Station este închis.

 

Modalitati de plata

Plata online cu cardul

* Tranzactia este procesata de ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti in numele SC Pasha Cafe SRL. Datele cardului dvs. nu sunt puse la dispozitia comerciantului.
** In cazul in care banca emitenta a cardului dvs. si cardul dvs. sunt participante in sistemul 3DSecure, in ecranul urmator veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare pentru 3DSecure.
Pentru detalii suplimentare despre procesare comenzii dvs. va rugam sa contactati comerciantul SC Pasha Cafe SRL la numarul de telefon 031 005 25 80 sau la adresa de email cafea@pashacafe.ro.

Ordin de plata

Plăteste direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda va fi procesată imediat după ce fondurile vor fi vărsate în contul nostru.

Ramburs la curier / Numerar în Coffee Station

Plătește la curier sau cu numerar în Coffee Station Corbeanca in momentul ridicarii comenzii.

 

Comenzile cu valoarea minim 300 RON sunt livrate GRATUIT.