Livrare

Comenzile se livrează prin curier sau pot fi preluate din Coffee Station Corbeanca, o combinație lucrativa între atelier de prelucrare a cafelei, espresso bar si terasa.

  • Curier Bucuresti – 12 ron
  • Curier provincie – 17 ron
De îndată ce comanda ta e plasată, Alexandra începe s-o ambaleze. Comenzile de până la 2 kg sunt ambalate în plicuri cu bubble wrap, iar cele de 2 kg+ în cutii de carton potrivite. In cazul in care comanda ta a ajuns la noi înainte de ora 16 (într-o zi lucrătoare de marți pana vineri), va pleca în aceeași zi pentru a ajunge la tine cât de repede (adică a două zi sau în următoarea zi lucrătoare).

Pentru noi, prospețimea cafelei este foarte importantă si astfel ținem un stoc echilibrat de cafea prajita, sa nu îmbătrânească fără sens. Uneori se poate întâmpla sa nu fie pe stoc acel sortiment de cafea pe care l-ai comandat si il punem pe lista de prajire de a doua zi cand il vom si expedia catre tine, astfel il vei primi cel mai probabil a treia zi (in funcție de cat de aglomerat este sezonul de livrari pentru firma de curierat).

Lunea este zi completa de prăjit cafea și asta cere focus maxim în prăjitorie iar la Coffee Station este închis.

Comenzile cu valoarea minim 300 RON sunt livrate GRATUIT.