texte dichisite

Sunday morning

FreeGreatPicture.com-14914-coffeeO ceasca de cafea neagra, amara, all black, clasic. In dimineata in care vantul suiera destul de nervos in lumina blanda a soarelui de toamna. Ce o fi cu el? . Sorb cateva inghitituri din licoarea resuscitanta. O placere invaluie papilele gustative si chipul se lumineaza instant. Are efectul scontat. Simplu si tintit. Fara complicatii, fara o pregatire laborioasa.

Racoarea imi da o senzatie de liniste si multumire. Nu stiu de unde a venit exact, nu am stat sa ma intreb prea mult, doar m-am bucurat de moment.

Ah, da cu momentele acestea, de cate ori nu am auzit sloganul – traieste clipa, bucura-te de prezent, relaxeaza-te, nu mai gandi atata.

Suna ca lozincile “Partidul, Ceausescu si Poporul” pt cunoscatori

Pompoase si goale…

 

Oare cum o fi sa nu gandesti..doar sa fii pe frecventa alfa +++ -. M-am fortat de cateva ori in meditatii sa nu gandesc si apoi gandurile dadeau navala peste mine. Deci nu mi-a iesit. Dar macar m-am bucurat de muzica si betisoare parfumate. Tot era ceva. Si totusi cred ca sunt o fiinta cu deschidere spirituala .

Multi cand aud de chestia asta iti rad in nas. Sunt atat de ancorati in realitatea vietii lor incat nu exista altceva dincolo. Atat de terni, de previzibili. Ii lasi in pace.

Poate mai rau decat ateii, dar pana si aia cred cu tarie ca nu cred in nimic. Eu cred ca ei se inseala. Dar n-are rost sa insist.

In general, cam mereu bazaie cate ceva in cap. Un circuit, doua, o suta, o emotie, hop si o dorinta, hai si o amintire si un plan de viitor. Si fac acolo o poezie intreaga, un dans unduitor. Mereu si mereu. Noi dorinte, noi emotii. Fiecare cu romanul lui.

Unora le iese cu happy end. E foarte frumos, motivational. Te inspira fericirea altora, dar mai ales a ta, iti da energie, forta.

Si mai iau cateva guri din cafeaua aceea tare. E frumoasa viata cand totul curge natural.

 

Multumim pentru text Rodica TARCAVU!

Lasă un răspuns