Felicitare

0,00 lei

Tu compui, noi scriem, destinatarul se bucura!

14 cafegii se uita chiar acum la acest produs
Descriere

Comanda ta este un cadou pentru cineva drag?
Dacă îți dorești să-i transmiți și un mesaj, adaugă o felicitare în coș și scrie-ne la observații comandă (va apărea la finalizarea comenzii) textul dorit. Noi îl scriem de mână și îl punem în colet.

Informații suplimentare
Cofeina

cu cofeina

,

fără cofeină

Livrare si plata

Cum se poate livra comanda?

Comenzile se livrează prin curier sau pot fi preluate din Coffee Station Corbeanca, o combinație lucrativa între atelier de prelucrare a cafelei, espresso bar si terasa.

Costuri livrare prin curier:
  • Livrare in Bucuresti - 12 lei
  • Livrare in provincie - 17 lei

De îndată ce comanda ta e plasată, Alexandra începe s-o ambaleze. Comenzile de până la 2 kg sunt ambalate în plicuri cu bubble wrap, iar cele de 2 kg+ în cutii de carton potrivite. In cazul in care comanda ta a ajuns la noi înainte de ora 16 (într-o zi lucrătoare de marți pana vineri), va pleca în aceeași zi pentru a ajunge la tine cât de repede (adică a două zi sau în următoarea zi lucrătoare).

Pentru noi, prospețimea cafelei este foarte importantă si astfel ținem un stoc echilibrat de cafea prajita, sa nu îmbătrânească fără sens. Uneori se poate întâmpla sa nu fie pe stoc acel sortiment de cafea pe care l-ai comandat si il punem pe lista de prajire de a doua zi cand il vom si expedia catre tine, astfel il vei primi cel mai probabil a treia zi (in funcție de cat de aglomerat este sezonul de livrari pentru firma de curierat).

Lunea este zi completa de prăjit cafea și asta cere focus maxim în prăjitorie iar la Coffee Station este închis.

Comenzile cu valoarea minima de 300 RON sunt livrate GRATUIT.

Cum pot sa platesc?

Plata comenzii se poate face prin mai multe mijloace precum:

  • plata online cu cardul în momentul finalizării comenzii
  • plata ramburs la curier sau cash în momentul ridicării din Coffee Station
  • plata prin ordin de plata
Tipuri de macinare

Măcinarea cafelei în funcție de metoda de preparare

Când vorbim despre măcinarea cafelei, 3 factori fac diferența și determină granulația potrivită: timpul de contact, rata de extracție și debitul. Cu cât este mai fină granulația, cu atât suprafața de contact a cafelei cu apa este mai mare, iar cu cât granulația este mai mare, cu atât suprafața de contact e mai mică.

Vrei să știi mai multe despre măcinarea cafelei?

SKU: Felicitare Categorie: