General

Descoperă gustul exclusivist al cafelelor 1%

Dacă o cafea de specialitate face parte din primele 5% cafele din lume, o cafea care a câștigat Cup of Excellence face parte din exclusivistul club al cafelelor 1%. Așa că a te bucura de această cafea este un adevărat privilegiu.

Pasha_CupOfExcellence1

În fiecare an mii de cafele sunt propuse juriului Cup of Excellence. Competiția este foarte riguroasă: cafelele ajunse în Top 10 sunt gustate de minim 120 de ori de experți – o echipă de 20-25 de experți din lumea întreagă.

Competiția promovează integritate și transparență în industria cafelei: cultura câștigătoare este vândută în licitații online la prețuri premium, iar majoritatea banilor ajunge înapoi la fermierii care astfel sunt stimulați să mențină standarde ridicate de producție și contribuie la dezvoltarea comunităților locale.

A câștiga Cup of Excellence schimbă viața fermierului. Acesta devine un star local, face cunoștință cu ambasadori și lideri naționali, este recompensat pentru munca pe care a depus-o de-a lungul anului și se bucură de o relație stabilă cu rețeaua de cumpărători internaționali de cafea. Astfel își permite să investească în ferma sa și să ofere un plus de siguranță familiilor și comunităților locale.

 

Lasă un răspuns