General

Cum să stai treaz de Black Friday

Este ușor să presupui că tot ce trebuie să faci de Black Friday este să fii pe fază în magazinul online preferat pentru a prinde produsul la care visezi de câteva săptămâni bune – în general la ore imposibile ale nopții atunci când serverele parcă pică întotdeauna exact când ești pe FINALIZEAZĂ COMANDA.

Wrong! Black Friday nu este doar despre acel moment. Black Friday implică ore întregi de research pe mai multe site-uri, comparații de review-uri de la alți utilizatori – totul pentru a face cea mai bună alegere pe banii tăi.

Cum abia începe perioada de Black Friday (de mult nu mai este doar o singură vineri), înseamnă că ai nevoie de un partener de încredere care să fie alături de tine în orele lungi de cercetare și în nopțile albe când efectiv dai click pe produsul ales.

Nu credem că te vom surprinde dacă în umila noastră părere acest aliat ar trebui să fie o ceașcă tare de cafea neagră (sigur, o poți bea cu lapte și zahăr dar neagră este mult mai dramatic!)

We put the ”black” in Black Friday

Pentru a te susține în maratonul de Black Friday, Pasha Café îți pune la dispoziție patru origini speciale și TRANSPORT GRATUIT la orice comandă de minim 80 de lei.

Fiecare origine aduce cu sine ceva din propria țară și îți oferă un plus de avânt în zilele de urmează.

În colțul stânga-sus – Nicaragua cu Pacamara Gigante.

După cum bine îi spune și numele, Pacamara se diferențiază prin bobul uriaș (cam de două ori mai mare decât un bob obișnuit de cafea) – perfect dacă plănuiești achiziții de dimensiuni mari (TV-uri, gaming rigs, electrocasnice mai măricele).

Gustul de alune de pădure și cacao te va energiza atunci când ai cea mai mare nevoie și îți va păstra pleoapele separate fix când planetele se aliniază și dai click­-ul final.

 

Pasha_BlackFriday_Pacamara

În colțul dreapta-sus – Guatemala Manos de Mujer

Manos de Mujer este o cafea cultivată și comercializată exclusiv de femeile din Guatemala, zona Huehuetenango. Povestea ei inspirațională ne face să o recomandăm celor care sunt într-o expediție mai altruistă. Pentru cei care deja se pregătesc de Crăciun și nu așteaptă ultima sută de metri pentru a ajunge fără suflu pe 25 decembrie. Pentru cei care folosesc Black Friday pentru alții și nu pentru ei înșiși.

Gustul cremos și îndrăzneț te va ajuta să mergi înainte numai din dorința de a te bucura de zâmbetele celor dragi în sezonul cadourilor, iar aromele de ciocolată neagră sunt perfecte pentru nopțile lungi de noiembrie.


În colțul stânga-jos – Bruzzi Espresso

Pentru Black Friday-iștii hardcore. Bruzzi este o origine concepută special pentru a oferi espresso-ul perfect. Atenție: a se consuma cu răspundere. Bruzzi oprește orice căscat înainte de a-ți scăpa de pe buze și te ține treaz cu arome de ciocolată și caramel. Poate așa vei prinde în sfârșit telefonul de ultimă generație la care visezi de când ai văzut primul unboxing de pe YouTube.

Pasha_BlackFriday_Bruzzi


În colțul dreapta-jos – Las Granadillas Honduras

Crescută și cultivată în zone cu pante amețitoare, Las Granadillas este alături de tine în momentele în care verifici istoricul prețului unui produs și treci printr-un adevărat rollercoaster de emoții când îți dai seama că prețul mic de care te bucuri este același de acum 3 luni și că încă o dată retailer-ii nu vor ieși în pierdere. Gustul delicat cu inflexiuni de fructe de pădure te va ajuta să te calmezi dacă ai fost prins în mirajul reducerilor, iar aroma de fructe coapte te face totuși să zâmbești gândindu-te la cea mai nouă achiziție – și poate să fii mai înțelegător cu curierul ?.


Pasha_BlackFriday_Honduras

Intră în magazinul nostru online și alege una (sau mai multe) din cafelele Pasha. Livrarea va fi on the house pentru comenzi mai mari de 80 de lei. Happy Black Friday!

 

Lasă un răspuns