Fără categorie

Cadouri pentru cafegii și iubitori de cafea de specialitate

Sărbătorile sunt aproape iar noi ți-am pregătit câteva idei de cadouri pentru cafegii și iubitorii de cafea de specialitate. Fie că ai în viața ta un cafegiu cu experiență în arome și gusturi unice, un entuziast care acum începe să descopere diversitatea cafelei de specialitate, sau vrei să te răsfeți cu ceva bun (hey, nu judecăm! Și noi ne mai facem cadouri din când în când.) avem exact ceea ce cauți.

Pachete de cafea de specialitate – o experiență unică de fiecare dată

Pentru cafegiul pasionat de călătorii, Pachetul Safari cu arome este o alegere excelentă: o călătorie a simțurilor în exotica Africa. Pachetul surprinde diversitatea Africii în trei cafele unice din trei destinații diferite: Etiopia (Sase Rodoo), Rwanda (Muka Kivu) și Burundi (Gahahe). În plus, până pe 20.12.2020 pachetul este la un preț avantajos și transportul este inclus.

Gahahe 400g (Burundi) +
Muka Kivu 400g (Ruanda) +
Sase Rodoo 400g (Etiopia)
!!! Pret avantajos si transport inclus !!!

Dacă ești nou în lumea cafelelor de specialitate și nu știi ce să alegi sau vrei să fii surprins, lasă combinația de arome în grija noastră. Am creat special pentru tine două pachete în care am pus toate cunoștințele și pasiunea pentru cafea.

Curcubeu de arome – alegerea prăjitorului conține trei pungi de cafea de specailitate proaspăt prăjită din origine unică fiecare, ambalate într-o pungă de hârtie cu logo Pasha Cafe și un flyer cu informații și recomandări din lumea cafelei de specialitate. Poți alege varianta cu trei pungi de 200g de cafea fiecare sau trei pungi de 400g.

Curcubeu de arome – un trio de cafele de specialitate alese pentru tine de către prăjitor. 

Multipack conține trei cafele de specialitate (125g/pungă)  ambalate într-o cutie demnă de a fi cadou alături de un flyer cu informații și recomandări din lumea cafelei de specialitate.

Trei cafele de specialitate din origini diferite intr-un pachet demn de a fi cadou

Tu alegi doar tipul de măcinare în funcție de metoda preferată de preparare (boabe, filtru, french press, ibric, espressor), iar combinația de arome o facem noi. Dacă faci un cadou sau vrei să testezi diferite metode de preparare alege Măcinare mixtă și îți vom pune în pachet o pungă de cafea boabe, una măcinată pentru ibric și una pentru filtru.

Cum niciun cadou nu este complet fără o urare, adaugă gratuit o felicitare!

Accesorii pentru prepararea cafelei

Cum fiecare cafegiu care se respectă are metoda preferată de preparare, îți sugerăm cadouri care să-l bucure indiferent dacă se află în tabăra ibric sau tabăra espressor.

O cană pictată manual din care să savureze băutura preferată sigur îi va înveseli diminețile și îi va aminti de tine.

Cana se poate personaliza cu numele cafegiului

O cană to go personalizată pentru cei care își beau cafeaua pe fugă sau vor să o care cu ei în aventurile lor.

Cana personalizata pentru cafea cu capac

O cutie pentru depozitarea cafelei care garantează prospețime și aromă neschimbată în fiecare ceașcă.

Protejează cafeaua de cei trei „dăunători”: oxigen, lumină, umezeală.

Un șorț de cafegiu unicat confecționat manual din sac de cafea.

Indiferent ce vei alege nu uita să pui în cadou o doză dublă de iubire, un praf de drag și un strop de bună dispoziție.

Lasă un răspuns