Mandheling BIO – 83.5 pct

26,00 lei78,00 lei

Golește

Descriere

Cafelele din SUMATRA au un profil intens, ce aminteste de pamant, fum sau ciocolata neagra, adesea indraznet, uneori cu aciditate usoara. Ferma Megah Bersiri este situata pe muntele GAYO in provincia Jagong. Cultivarea cafelei este singura sursa de trai in aceasta regiune iar localnicii o practica cu respect si daruire. Oceanul Indian, zona muntoara si metoda traditionala de recoltare-prelucrare primara a cafelei verzi, desavarsesc aceasta cafea inconfundabila.
Cafea cultivata in nordul insulei SUMATRA la 1.400m altitudine.
Aromă fină, elegantă cu tonuri de fructe coapte, caramel, scorțișoară, vanilie.
Gust intens de ciocolată neagră, prune coapte și ușoară aciditate citrică.
Prajire MEDIU-INTENSĂ (nivel 4 din 7)

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Greutate

600g, 400g, 200g

Măcinare

Boabe, French Press, Filtru, Espresso, Ibric