Cafea proaspat prajita

 • Manos de mujer – 85 pct

  Cafe con Manos de Mujer înseamnă ”cafea crescută de mâinile femeilor” și este rezultatul muncii și implicării exclusive a localnicelor din zonă. Învățând și aplicând cele mai bune practici de cultură a cafelei, femeile reușesc să producă cafea de specialitate de cea mai bună calitate și își permit astfel să ceară prețuri mai bune stimulând economia locală și creșterea independeneți femeilor din regiune.

  Detalii

 • Pacamara Gigante – 85 pct

  Pacamara de la Pasha provine din ferma La Bendición din Nicaragua al cărui proprietar este Luis Alberto Balladarez – fermier foarte respectat și participant peren la Cup of Excellence. Ballardez cultivă cafeaua de ceva timp și este unul dintre cei mai buni din branșă. Pacamara cultivată de el te atrage cu arome de dulceață de cireșe amare și migdale crude și te cucerește cu gustul de alune de pădure și cacao catifelată.

  Detalii

 • Las Granadillas – 85,5 pct.

  Las Granadillas provine din departamentul Francisco Morazán, în zona centrală a țării. Zona este foarte muntoasă cu pante sălbatice acoperite cu păduri tropicale de conifere, […]

  Detalii

 • Supremo – 84,5 pct

  Cafea de specialitate crescută în ferme de mici dimensiuni și în culturi îngrijite de familii. Se garantează astfel calitatea produsului final, care devine o extensie a familiei care s-a îngrijit de boabe de la recoltă la livrare.

  Detalii

 • Bruzzi Espresso – 85 pct

  Cafea dedicata prepararii la espressor, cultivata de Daterra. Daterra este producator de cafea inovator, interesat de protejarea mediului inconjurator. Acest produs este certificat Rainforest Alliance. Aroma omogena, usor fructata. Gust cu aciditate moderata, note de ciocolata si caramel. Aftertaste delicat. Extraordinar ca espresso.

  Detalii

 • San Rafael – 81 pct

  Brazilia este centrală în universul cafelei pentru un motiv. Această cafea de origine are un corp dulce și uscat cu note de caramel și cacao, completat de castane și struguri. Experiența finală este subtilă cu aciditate medie datorită procesului de prăjire.

  Detalii