Cafea proaspat prajita

 • Cajamara Xpct

  Descriere produs. a b c

  Detalii

 • Yirgacheffe – 89.25 pct

  Fiind locul de naștere al cafelei, Etiopia creează așteptări destul de mari în fiecare an și oferă de fiecare dată origini knockout la momentul recoltei. Supranumită și ”Regina cafelelor de specialitate”, Yirgacheffe nu a făcut cunoștință cu nicio substanță chimică și este o cafea organică în cel mai pur sens al cuvântului. Profitând din plin de diversitatea genetică incomparabilă a Etiopiei, Yirgacheffe are un efect incredibil asupra ceștii tale: îi poate da gustul unei legende.

  Detalii

 • Bruzzi Espresso – 85 pct

  Bruzzi Espresso nu a fost crescut cu dragoste în Brazilia pentru a se dilua într-o cafea lungă. Bruzzi Espresso a fost crescut cu dragoste în Brazilia pentru a-și atinge cel mai înalt scop – acela de a-ți oferi espresso-ul perfect. Bruzzi este produs de Daterra Coffee – o companie creată în 1902 de o familie de italieni ce s-a mutat în țara sud-americană cu un scop precis: educarea populației în privința cultivării și prăjirii perfecte a cafelei.

  Detalii

 • Las Granadillas – 85,5 pct.

  Imaginează-ți un loc în care solul, clima și vegetația ”conspiră” pentru a scoate ce este mai bun din arborele de cafea – un loc în care fiecare boabă beneficiază de umiditatea ridicată și de argila și pietrișul din pământ pentru a produce o aromă și gust intrinsec legate de departamentul Francisco Morazán. Condițiile unice de mediu creează o cafea delicată, ușor astringentă cu gust de ciocolată neagră și fructe coapte.

  Detalii

 • Supremo – 84,5 pct

  Munții din Columbia creează mai multe micro-climate care rezultă în cafele cu un profil unic. Toată cafeaua este din soiul Arabica, iar recolta are loc de două ori pe an. Cafeaua de specialitate a permis fermelor mai mici să se specializeze și să investească în păstrarea soiurilor unice cu profil organoleptic remarcabil. Boabele sunt uscate pe acoperișuri pentru contact optim cu soarele fierbinte sau pe paturi ridicate ce asigură o uscare uniformă.

  Detalii

 • San Rafael – 81 pct

  San Rafael este o cafea de specialitate uscată sub soarele Braziliei și cu un profil organoleptic dulce. Crescută și recoltată în Mina Gerais, San Rafael provine din cea mai fertilă zonă a țării. Procesul mecanizat de recoltare și sortare garantează că numai cele mai bune boabe ajung în ceașca ta. San Rafael este perfectă pentru un espresso dulce, cu aromă de alune și caramel. Noi o recomandăm pentru zilele care parcă nu știu cum să înceapă.

  Detalii